Primerba cup 2012
Nová česko-slovenská kuchárska súťaž Primerba Cup 2012 usporiadaná spoločnosťou Unilever Food Solutions v spolupráci s Gourmet klubom a Československým zväzom kuchárov v Prahe sa niesla v duchu motta „Moderné varenie s tradičnými regionálnymi surovinami“. Finále odštartovalo v piatok 25. mája v rámci 3. ročníka Slovak Food Festivalu. Semifinálové kolá prebehli v apríli v Bratislave a v Prahe. Z celkového počtu 103 kuchárov postúpila do finále len najlepšia „dvadsiatka“.
Prvé dve miesta získali českí kuchári (1. miesto – Rudolf Pospíšil z Best Western Premier Hotel International Brno, 2. miesto získal Patrik Bečvář z Hotel InterContinental Praha). Bronzovú medailu získal Peter Pikovský z Grandhotela v Starom Smokovci, člen Gourmet klubu.
Súťaže sa zúčastnili aj ďalší kuchári z Gourmet klubu: Karol Sklenár, Ivan Štefula, Ján Zlúky a Vladimír Rybár, ktorý získal cenu sympatie za celkovú prácu so surovinami.