Recepty
Predjedlá
- Konfit z kačacích stehien s hruškovo – ricottovým tartarom a kompótom z červenej cibule
- Sendvič tramezzino s listovým šalátom a tekvicovými jadierkam
- Tatarletky plnené tatarom z lososa a karí majonézou
Polievky
- Jemný krém z francúzskej zelenej šošovice s wasabi a piskotom zo sladkých zemiakov
- Cícerový krém so sušenou jeleňou sviečkovicou
Hlavné jedlá
- Slaný koláč z medvedieho cesnaku a chedaru, vrstvený restovanými portabella, doplnený alginatovou guľou z kozieho syru, espuma z čiernych paradajok
- Marinované jarné kuriatko v citrónovej emulzií pripravované v sous vid, nakladaná foye gras v dymovom prachu, pyré z tapioky s púdrom z makového oleja a baby zeleninou (mrkva, špargľa, ružičkový kel)
- Morčacie stehno s kožou plnené medvedím cesnakom so špenátovými šúľancami zo špaldovej múky a kuriatkovým ragú
- Pirohy z konopnej múky a mladého zeleného hrášku, plnené domácim zaúdeným tvarohom na omáčke z hlivy a baby karotkou
- Vykostená prepelička plnená mandľovou plnkou, podávaná s raviolou plnenou kuriatkami, doplnená zelerovým pyré, zvýraznené penou z Foye gras
- Kanapka s teplým zeleninovým tartarom a kúskami kačacieho stehna
- Losos s vajíčkovou omáčkou a mrkvovým pyré
- Závin so šunkovo–vajíčkovou plnkou
- Kačacie prsia na vajíčkovo–zeleninovom šaláte
- Lievance s kozím syrom a so zeleninou
- Kuracie rezne s hubovou omeletou
- Palacinka plnená hubovým ragú a bryndzou
Dezerty
- Sušienka prekladaná čerstvými malinami s čokoládovým krémom s vanilkou, doplnené púdrom z bielej čokolády, s malinovým pyré a bazovým želé s perleťou (dekorácia jedlé a sušené kvety, cukrovášpirála, Curacao kaviár)
- Čučoriedkovo – čokoládový koláčik s bazalkou na jahodovej polievke s jogurtovým želé
- Vajíčkový krém s mätovou omáčkou
Ostatné
Súťažné jedlá
- Marinovaná bravčová sviečková vo faši z králika, cviklový piroh plnený údeným domácim tvarohom, doplnený omáčkou z červenej cibule a jarnou zeleninou
- Zaúdená bravčová sviečková v kuracej faši s cviklou, s krémom zo sladkých zemiakov s vanilkou, so špenátovo – zemiakovou knedličkou a paprikovou emulziou
- Bravčová sviečková v hubovej faši a kukuričnej palacinke s cvikovými pučenými zemiakmi doplnené cuketovo-bazalkovým piškótom a omáčkou z medvedieho cesnaku
- Poširovaný losos v citrónovej tráve a estragóne s pyré zo zemiakov-Vaiolet, s baby zeleninou a cviklovou emulzio
- Filet zo zubáča v cviklovej palacinke s feniklovým krémom, hráškovou kroketou a tartarom z maslovej tekvice
- Zľahka zaúdený králičí chrbát bez kosti vo faši z králičieho stehna s pistáciami, s tekvicovo-mrkvovým koláčikom, s gratinovanou tortičkou z králičieho boku a obličky, so smotanovým ružičkovým kelom. Doplnené ovocnou cukrovou vatou.
- Balotína z kuracieho stehna plnená kačacími prsiami a lieskovými orechmi, doplnená roládkou z kuracích pŕs plnenou medvedím cesnakom, so špenátovým rizotom s ovčím syrom, s koreňovou zeleninou a penou z husacej pečene
- Jahňacie karé v kruste z praženého zeleného hrášku, so špenátovým rizotom a jablkovou omáčkou so šafránom